Kunstmoment Gouda 2006

In het weekend van 8 en 9 april aanstaande brengen we voor de 10e keer de jaarlijkse atelierroute Kunstmoment. Kunstmoment viert feest! Wij nodigen u van harte uit om op 8 en 9 april ruim 80 kunstenaars en gastexposanten te bezoeken, verspreid over 37 locaties in het historische centrum van Gouda. Om u een beetje wegwijs te maken in het bonte aanbod van Goudse professionele hedendaagse kunst, vindt u hierbij van een aantal deelnemende kunstenaars kunstwerken afgebeeld op onze website.

Omdat het de tiende keer is, vinden er tijdens het weekend extra activiteiten plaats. U zult mooie en verrassende zaken tegenkomen en wij beloven u dat u door de ontmoeting met Goudse kunst ge´nspireerd zult raken.

Kunstmoment is op zaterdag 8 en zondag 9 april geopend van 11.00 uur tot 17.00 uur. De kunstenaars en hun gastexposanten staan klaar om u te ontvangen. Ze zijn te herkennen aan de Kunstmoment banieren.

Bereikbaarheid
Met de trein: uitstappen bij station Gouda, uitgang centrum. Binnen twee minuten loopt u via een groot kruispunt over het water naar de binnenstad via de Kleiweg. U kunt ook op het kruispunt links aanhouden en vˇˇr het water de Blekerssingel opgaan, waar bij de kunstuitleen extra informatie voorhanden is. Met de auto: Rond de binnenstad zijn verschillende parkeermogelijkheden: De Potterspoort aan het Bolwerk, De Goudse Schouwburg achter de Blekerssingel, Klein Amerika aan de Fluwelensingel. Vanaf deze parkeerplekken loopt u binnen enkele minuten naar het centrum.


Theater voor de deur van de kunstuitleen tijdens kunstmoment 2005

De exposerende Rob Scholte in de kunstuitleen tijdens Kunstmoment 2005

Het kunstenaarsduo Tabak & Naus wonnen de originaliteitsprijs van Kunstmoment 2005