Uitnodiging Kunstmoment Gouda 2008

Wij nodigen u van harte uit om op zaterdag 12 en zondag 13 april van 11.00 uur tot 17.00 uur de jaarlijkse atelierroute in het historisch centrum van Gouda te bezoeken. Er doen dit jaar ruim 70 kunstenaars en gastexposanten mee.

U treft in de binnenstad talloze kunstenaars, galeries en expositieruimten die uiteenlopende disciplines tonen. Langs deze route bevinden zich ook de Goudse musea en een aantal locaties waar u kunt eten en drinken.

De locaties zijn te herkennen aan de Kunstmoment banieren aan de gevel.

Om u een beetje wegwijs te maken in het bonte aanbod van de Goudse professionele hedendaagse kunst, vindt u de deelnemers en hun disciplines op de plattegrond. Deze is ook verkrijgbaar bij de Kunstuitleen Gouda en op zaterdag en zondag van 11.00 uur tot 17.00 uur en bij de VVV op zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur.

Wij wensen u veel plezier bij Kunstmoment!

Bereikbaarheid met openbaar vervoer: station Gouda, uitgang centrum. Parkeren: aan de rand van de binnenstad zijn verschillende parkeermogelijkheden, Schouwburgplein, Klein Amerika en Nieuwe Marktpassage (zie plattegrond). Zowel vanaf het statsion als vanaf de parkeerplaatsen kunt u direct aan de atelierroute beginnen. Alle te bezoeken adressen bevinden zich geconcentreerd in de binnenstad en zijn goed te belopen.

Voor verdere informatie:
Stichting Kunstmoment, Blekerssingel 40, Gouda
www.kunstuitleengouda.nl met een link naar Kunstmoment 2008

Deelnemerslijst | Stadsplan | Foto's | Impressies