Uitnodiging Kunstmoment Gouda 2009

Wij nodigen u van harte uit om op zaterdag 4 en zondag 5 april van 11.00 uur tot 17.00 uur de jaarlijkse atelierroute in het historisch centrum van Gouda te bezoeken. Er doen dit jaar ruim 80 kunstenaars en gastexposanten mee.

Verder treft u in de binnenstad talloze kunstenaars, galeries en expositieruimten die uiteenlopende disciplines tonen. Langs deze route bevinden zich ook de Goudse musea en een aantal locaties waar u kunt eten en drinken.

De locaties zijn te herkennen aan de Kunstmoment banieren aan de gevel.

Om u een beetje wegwijs te maken in het bonte aanbod van de Goudse professionele hedendaagse kunst, vindt u de deelnemers en hun disciplines op deze plattegrond.

Deze plattegrond is te verkrijgen bij de kunstuitleen Gouda op zaterdag en zondag van 11.00 uur tot 17.00 uur en ook bij de VVV op zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur. Wij wensen u veel plezier bij Kunstmoment!

Bereikbaarheid met openbaar vervoer: station Gouda, uitgang centrum.
Parkeren: aan de rand van de binnenstad zijn verschillende parkeermogelijkheden,
Schouwburgplein, Klein Amerika en Nieuwe Marktpassage (zie plattegrond).
Zowel vanaf het station als vanaf de parkeerplaatsen kunt u direct aan de atelierroute beginnen. Alle te bezoeken adressen bevinden zich geconcentreerd in de binnenstad en zijn goed te belopen.

Voor verdere informatie: Stichting Kunstmoment, Blekerssingel 40, Gouda

Deelnemerslijst | Stadsplan | Foto's | Impressies