Uitnodiging Kunstmoment Gouda 2010

Gouda is een stad vol kunst en cultuur. Voor de 15e keer openen kunstenaars en galeries tijdens Kunstmoment hun deuren in de binnenstad van Gouda en gunnen u een kijkje in de kunstkeuken.

Artistiek Gouda is op zaterdag 17 en zondag 18 april tussen 11.00 uur en 17.00 uur geopend. U bent van harte uitgenodigd om kennis te maken met het actuele kunstaanbod in Gouda. Tachtig kunstenaars en gastexposanten ontvangen u graag in hun ateliers, galeries en expositieruimten. U maakt kennis met uiteenlopende stijlen en technieken en kunt zich laven aan actuele kunst temidden van de cultuurhistorische centrum van Gouda.

De locaties van Kunstmoment zijn herkenbaar aan de banieren aan de gevel. Met behulp van de plattegrond kunt u een wandelroute uitstippelen. Alle locaties zijn goed te belopen. Meer informatie vindt u bij de Kunstuitleen aan de Blekerssingel 40 in Gouda. Daar vindt u ook een fotografische impressie van de deelnemers. Kunstmoment wordt mogelijk gemaakt door de deelnemers en door het fonds voor cultuurparticipatie. Wij wensen u veel plezier bij Kunstmoment!

Bereikbaarheid
Openbaar vervoer: Station Gouda, uitgang centrum. Sla linksaf naar het Vredebest. Aan het einde gaat u op de grote kruising rechtsaf het water over om via de Kleiweg naar het centrum te lopen. U gaat linksaf met het water aan uw rechterhand de Blekerssingel op, waar u na een paar honderd meter Kunstuitleen Gouda Regio voor meer informatie treft.

Parkeren
Aan de rand van de binnenstad: parkeerplaats Klein Amerika, Schouwburgplein, Vossenburchkade en Nieuwe Marktpassage (zie de plattegrond).

Deelnemerslijst | Alfabetisch | Foto's | Impressies